Resepsjoner Fit Barer Skap Og Annet

Møbler for fitnessenter

En rekke med muligheter og kvalitet.
Individuelt og sammenhengende prosjekt.

Vi designer og produserer møbler til fitnessenter med lidenskap. Resepsjonen, fit bar området og andre spesielle møbler er et av nøkkelelementene i fitnessenter. Det er viktig å sørge for at designet av disse elementene er ergonomisk og har et moderne og originalt utsende som henger godt sammen med resten av anlegget. Vi har jobbet i fitnessbransjen i mange år, og vet godt hva et fitnessenter burde inneholde og hvordan interiøret burde være arrangert. Våre kunder setter pris ikke bare på vår design og kvalitet av produkter, men også på vår profesjonell rådgivning.

Små intime fitnessenter eller kjeder burde skille seg ut med mer enn pris, et godt gjennomtenkt interiør er en slik ting.

Møbler klar til bruk

Du trenger ikke å bekymre deg hvis møbler skal få deg uten montering, alt er forberedt slik at din egen installasjon er enkel og behagelig.

All inclu­si­ve

Transport, innføring og installasjon. Alt på stedet trygt og i tide. Våre profesjonelle og hyggelige medarbeidere
vil ikke la deg ned.

ATEPAA betyr et gjennomtenkt prosjekt og utforming med hensyn til hver detalj. Husk at dette krever tid. Ta helst kontakt med oss 2 måneder i forkanten av planlagt åpning av ditt treningssenter.

Det holder med å sende oss en mail på info@atepaa.com. Vi tar deg gjennom resten av prosessen og sørger for at samarbeidet forgår i en hyggelig atmosfære. Vi er sikker på det at du blir positivt overasket over utfallet.

Farger, materialer, utvalg av lakk eller overflate, det er mange elementer som får ATEPAA møbler til å skille seg ut fra vår konkurranse. Ta kontakt med oss for flere inspirasjoner som vi kan senere bruke sammen i vårt felles prosjekt.

Det er ingen ting som kan erstatte en samtale og forventningene til en investor. Men vi må fortsatt basere vårt prosjekt på bygningstegninger. Innsendt romplaner i dwg eller pdf format vil være utgangspunktet for vårt prosjekt. Så lenge vi mottar denne dokumentasjonen vil prosjekteringsavdelingen ta seg av resten. Etter vi har fastslått den optimale løsningen vil vi forberede kostnadsvurdering av prosjektet.

Produksjon og montering mellom 3 til 6 uker.

Bruk:
  • resepsjon
  • fit barer
  • skap for oppbevaring av utstyr
  • andre møbler for individuell bestilling
  • speil og benkeplater under fønere
Muligheter:
  • prosjektet gjennomført fra begynnelse til slutt av designere fra ATEPAA
  • rådgivningtilpassing av prosjektet til bestemt budsjett
  • frakt og montering

ATEPAA design før utforming.

ATEPAA er høyeste kvalitet klesskap og treningsmøbler på markedet. Men det er ikke alt, vi tilbyr våre kunders faglige råd, arrangement og høy kvalitet 3D-design. Hvert rom er utformet individuelt basert på investorens retningslinjer og designkontoret som har forfatterens tilsyn over investeringen. Vi er sikre på at vi vil møte dine forventninger. Vi elsker vårt arbeid og prosjektet ditt vil bli vår neste utfordring.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest